... Ιστοσελίδες στα "μέτρα" σας.

SEO

Ποια σελίδα στο ιντερνετ έχει τους περισσότερους επισκέπτες ; Αυτή που αξίζει κάποιος να τη δει ή αυτή που θα διαφημιστεί και θα «ακουστεί» περισσότερο;

Μα φυσικά πρόκειται για μία συνηθισμένη μεν, λανθασμένη δε ερώτηση.

Στην Pixellab, σαφώς και ρίχνουμε πολύ βάρος στον εύστοχο και καλοστημένο ιστότοπο γιατι πολύ απλά το καλό προΐόν διαφημίζεται ΚΑΙ από μόνο του. Όμως το ένα δεν πρέπει να αποκλείει το άλλο.

Η ιδανικότερη λύση είναι ο ισορροπημένος συνδυασμός ποιότητας και προώθησης.

Ένα από τα μεγάλα οφέλη του Search Engine Optimization είναι ότι είναι οικονομικά αποδοτικό και απαιτεί το ελάχιστο ποσό του κεφαλαίου για την μέγιστη προβολή μιας ιστοσελίδας.

Είναι σημαντικό η επιχείρηση να εμφανίζεται στα αποτελέσματα μιας αναζήτησης και μάλιστα στα 30 πρώτα (1η εως 3η σελίδα στο Google).

Παράδειγμα, αν μια επιχείρηση βρίσκεται στη Χαλκίδα και εμπορεύεται είδη βάπτισης θα πρέπει να εμφανίζεται όταν κάποιος κάνει στο Google μια αναζήτηση για «είδη βάπτισης Χαλκίδα» ή ακόμη καλύτερα για «παιδικά έπιπλα» ή «βαπτιστικά».

Δείτε πώς ο πελάτης μας www.chms.gr που είναι μουσική σχολή που παραδίδει μαθήματα πιάνου, εγχόρδων κτλ, εμφανίζεται στο Google στην αναζήτηση για "μαθήματα πιάνου Χαλκίδα" ή "μουσική σχολή Χαλκίδα". Η προτεραιότητα βέβαια σε αυτές τις λέξεις κλειδιά δόθηκε κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Επίσης βρείτε την Pixellab στην πρώτη σελίδα της αναζήτησης πατώντας "ιστοσελίδες Χαλκίδα" ή "κατασκευή ιστοσελίδων Χαλκίδα" ή ακόμα και με greeklish.

 


 

 Σημαντικές Διευκρινίσεις :

 • ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι για κάποιο ποσό θα σας εξασφαλίσει τις πρώτες θέσεις στο google στο ευρύτερο κοινό (πχ πανελλαδικά).
  Και είναι πολύ λογικο!  Εμείς χρησιμοποιούμε αυτή την επιστήμη, αλλά δεν ανήκει σε μας ώστε να προβλέπουμε τις δεκάδες αλλαγές που μπορεί να υποστεί κάθε μέρα. Οι παράγοντες που επηρεάζουν τις 10 πρώτες θέσεις είναι πάρα πολλοί και ασταθείς.
  Η Google επιγραμματικά αναφέρει:

  "Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί Νο 1 κατάταξη στο Google. Προσοχή στις εταιρίες SEOs που ισχυρίζονται ότι εγγυώνται πρώτες κατατάξεις, επικαλούνται «ειδική σχέση» με την Google ή ότι διαφημίζουν "προτεραιότητα στην υποβολή ιστοσελίδων" στην Google."
  (Διαβάστε το αρχικό κείμενο στα αγγλικά)

  Σκοπός του SEO είναι να μεγιστοποιήσουμε τις επισκέψεις της ιστοσελίδας μας μέσω της καλύτερης δυνατής κατάταξης στα αποτελέσματα αναζήτησης.

 

 • Ελάχιστη διάρκεια εργασιών βελτιστοποίησης είναι οι 1-3 εβδομάδες και τα αποτελέσματα στις πρώτες σελίδες ξεκινούν από τον 2ο μήνα και μετά. Αν επιθυμείτε την άμεση προβολή της επιχείρησής σας στη πρωτη σελίδα των αποτελεσμάτων του Google, μπορείτε να προβάλλετε μια διαφήμιση με χρέωση (Google Adwords).

 

Περι κόστους :

Το κόστος του SEO είναι διαφορετικό σε κάθε περίπτωση γιατί εξαρτάται από:

 • τους παράγοντες (seo) που εφαρμόστηκαν κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας
 • την κατάταξη της ιστοσελίδας σας για τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν
 • τον ανταγωνισμό στις λέξεις-κλειδιά που σας αντιπροσωπεύουν
 • λέξεις-κλειδιά (πλήθος) για τα οποία θέλετε να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα
 • της ηλικίας του domain

Σκεφτείτε μαζί μας τις λέξεις κλειδιά που οι υποψήφιοι πελάτες σας συνήθως χρησιμοποιούν για να βρουν τα προΐόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Εμείς θα κάνουμε την απαραίτητη έρευνα για να εντοπίσουμε σε ποιές απ' αυτές πρέπει να στοχεύσουμε σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.