... Ιστοσελίδες στα "μέτρα" σας.

Email marketing


Το email marketing είναι ένας από τους ισχυρότερους τρόπους για να προβάλλετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, το οποίο μειώνει σημαντικά τις δαπανηρές έντυπες διαφημίσεις και τις αποστολές διαφημιστικού υλικού μέσω του ταχυδρομείου.

Εάν δεν εκμεταλλευτείτε το email marketing για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, χάνετε νέους πελάτες και στόχους. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά από τα οφέλη από τη χρήση e-mail για την επικοινωνία με τους πελάτες και την επιχειρηματική ανάπτυξη.


Άμεση αποστολή και παραλαβή
Δεν υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος για να φθάσει μια πληροφορία σε έναν πελάτη από το e-mail. Μπορεί να γίνει ακόμα και προγραμματισμός για να σταλεί ένα email σε με συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτόματα. Επιπλέον, μπορείτε να απαντήσετε σε ερωτήσεις των πελατών γρηγορότερα χρησιμοποιώντας τη δύναμη του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι μια άμεση και απευθείας γραμμή επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τους πελάτες σας, και δεν γνωρίζει σύνορα.

Είναι ενημερωτικό
Το email μαρκετινγκ προσφέρει έναν τρόπο για να ενημερώσει τους πελάτες σας σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο e-mail, μπορείτε να στείλετε ένα ενημερωτικό δελτίο που τονίζει τα οφέλη των προϊόντων η των υπηρεσιών που προσφέρετε, ενώ παράλληλα οι αναγνώστες αποκτούν πολύτιμες πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Η ενημέρωση των πελατών με αυτόν τον τρόπο είναι καλό branding και ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Δεν έχει έξοδα
Μια έντυπη διαφήμιση δεν είναι μόνο χρονοβόρα αλλά και δαπανηρή. Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι φθηνό, και φιλικό προς το περιβάλλον αφού δεν χρησιμοποιείται χαρτί. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι το λιγότερο δαπανηρό μέσο για να στείλετε στους πελάτες σας ειδικά εκπτωτικά κουπόνια, προσκλήσεις σε ειδικές εκδηλώσεις, ενα ευχαριστώ για την παρουσία του πελάτη.

Είναι απλό
Η ανάπτυξη μιας έντυπης διαφήμισης παίρνει χρόνο και θέλει εμπειρία. Με το email marketing, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα προσαρμοσμένο πρότυπο, και να το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά για την αλληλογραφία σας. Ενα καλά σχεδιασμένο header στο e-mail, με το όνομα της εταιρείας σας και το λογότυπό σας, βοηθάει πολύ στη προβολή της επιχείρησής σας.

Η χρήση email για αποστολή ενημερωτικού υλικού, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με την έντυπη διαφήμιση. Επωφεληθείτε από αυτό το αποτελεσματικό εργαλείο για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.