... Ιστοσελίδες στα "μέτρα" σας.

Διαφήμιση στο Google

Διαφήμιση στο Google
Η προβολή διαφήμισης με χρέωση CPC (Cost Per Click - Χρέωση ανα κλικ) στο Google αποτελεί έναν σίγουρο τρόπο για αύξηση της επισκεψιμότητας προς την ιστοσελίδα σας. Όταν οι χρήστες πραγματοποιούν αναζήτηση στο Google χρησιμοποιώντας μία από τις λέξεις-κλειδιά, η διαφήμισή σας εμφανίζεται πάνω και δίπλα από τα φυσικά αποτελέσματα αναζήτησης καθώς επίσης και σε ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφημίσεις Google. Ο αριθμός του μέγιστου αριθμού κλίκ που θα δεχθεί, εξαρτάται από το διαθέσιμο budget, τα χρονικά όρια της καμπάνιας αλλά και τον ανταγωνισμό μεταξύ των επιλεγμένων λεξεων-κλειδιών.

Τα πλεονεκτήματα των CPC διαφημίσεων στο Google είναι ότι μπορείτε να προβάλλετε άμεσα τις διαφημίσεις σας στην πρώτη σελίδα της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης στον κόσμο. Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να προβάλλετε τις διαφημίσεις σας στο Google και να πληρώνετε μόνο εάν κάποιοι κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας.

Με τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, δημιουργούμε διαφημίσεις και επιλέγουμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά που πρέπει να στοχεύσετε και που θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη των εταιρικών σας στόχων στο διαδίκτυο. Επιπλέον, παρακολουθούμε σε τακτικά χρονικά διαστήματα του όρους αναζήτησης που ενδιαφέρουν τον κλάδο της επιχείρησή σας μετά από ανάλυση των δεδομένων που παρέχονται από την Google, για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την επένδυση σας.

 

Τα οφέλη του συνδυασμού CPC και SEO

Τα οφέλη που η επιχείρησή σας έχει με τις CPC διαφημίσεις σε συνδυασμό με με τις εργασίες βελτίωσης (SEO) της ιστοσελίδα σας είναι οτι θα έχετε άμεση και περισσότερη επισκεψιμότητα μέσω του Google, ενώ παράλληλα θα βοηθήσουμε την ιστοσελίδα σας να προβληθεί στις πρώτες θέσεις των φυσικών αποτελεσμάτων των αναζητήσεων.

 

Αποτελεσματική καμπάνια διαφημίσεων με χαμηλό κόστος

Ολόκληρη η καμπάνια περιστρέφεται γύρω από το αριθμό των αναζητήσεων που έχουν η λέξεις-κλειδιά που επιλέγουμε να πληρώσουμε ανά κλικ. Οι καταληκτικές σελίδες πρέπει να σχεδιαστούν για τις λέξεις-κλειδιά που θα χρησιμοποιηθούν στις CPC διαφημίσεις. Είναι σημαντικό να επιλέγουμε τις λέξεις-κλειδιά που είναι πιο επιτυχημένες για τη διαφήμιση της επιχείρησης, των προϊόντων και των υπηρεσίων σας, για να έχουμε μια πραγματικά επιτυχημένη καμπάνια. Οι ιστοσελίδες που έχουν σχεδιαστεί κατάλληλα θα βελτιώσουν αυτόματα το ποσοστό μετατροπής επισκέπτη σε πελάτη, το οποίο είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην επιτυχία μιας καμπάνιας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία καμπάνιας και παρακολούθηση CPC διαφημίσεων στο Google απο την Digicraft, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαφήμιση στο Google Adwords