... Ιστοσελίδες στα "μέτρα" σας.

Γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα για την επιχείρησή μου.

Πολλοί και σημαντικοί λόγοι για να προβείτε άμεσα στην κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας.

 

1) Ενίσχυση Μάρκετινγκ Προϊόντων και Υπηρεσιών σε Παγκόσμιο Κοινό

Η ύπαρξη ιστοσελίδας ενισχύει τη δυνατότητα προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών μιας επιχείρησης σε παγκόσμιο κοινό. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις αναφέρουν τη διεύθυνση της ιστοσελίδας τους σε όλες τις διαφημίσεις, εκθέσεις, πινακίδες κτλ. 

2) Δυνατότητα παρουσίασης στους υποψηφίους πελάτες των υπηρεσιών και προιόντων σας  24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες τη εβδομάδα.

3) Δημιουργία Οnline Προφίλ

Το φυσικό μέγεθος μιας επιχείρησης δεν έχει αντίκτυπο στο διαδίκτυο. Οι επισκέπτες μιας ιστοσελίδας αξιολογούν το μέγεθος μιας επιχείρησης από την εμφάνιση, αλλά κυρίως από την πληροφόρηση που παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας. Έτσι πολλές επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου βεληνεκούς πετυχαίνουν αύξηση πωλήσεων και εφάμιλλη αντιμετώπιση με ηγέτες του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιούνται, λόγω της ιστοσελίδας τους.

4) Λιγότερα έξοδα για διαφημίσεις.

Tα προϊόντα και οι υπηρεσίες χωρίς τις τεράστιες δαπάνες και τις καθυστερήσεις της εκτύπωσης, της δημοσίευσης και της διανομής εντύπων.

 

Μια λιτή αλλά ολοκληρωμένη ιστοσελίδα τέτοιου τύπου περιλαμβάνει :

  • Αρχική σελίδα - Η πρώτη εντύπωση μιας ιστοσελίδας είναι το βασικότερο στοιχείο που μπορεί να κρατήσει έναν επισκέπτη στην ιστοσελίδα σας.

  • Σελίδα προφίλ - Μια σελίδα στην οποία παρουσιάζεται η ιστορία και το προφίλ μιας επιχείρησης μπορεί να αυξήσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών.

  • Σελίδα περιγραφής προϊόντων / υπηρεσιών - πληροφορίες που θα τους φανούν χρήσιμες στους επισκέπτες ώστε να προχωρήσουν σε αγορά.

  • Παρουσίαση δειγμάτων εργασίας σας (Portfolio). Πολύ σημαντικό διότι αποδεικνύει ότι τα λόγια σας γίνονται και πράξεις.

  • Παρουσίαση πελατολογίου, συστάσεις πελατών - Ένας άλλος τρόπος για να κάνετε τους επισκέπτες να σας εμπιστευτούν είναι να τους δείξετε ότι και άλλοι άνθρωποι σας έχουν εμπιστευτεί στο παρελθόν.

  • Τα νέα της επιχείρησης. ενημερωτικά άρθρα για τις τελευταίες εξελίξεις σας σαν επιχείρηση.

  • Newsletter - ο επισκέπτης δηλώνει το email  του και τα νεα της επιχείρησής σας του έρχονται αυτόματα στο εισερχόμενά του, παρακινόντας τον να επισκεφτει την ιστοσελίδα σας.

  • Φόρμα & στοιχεία επικοινωνίας- Υπηρεσία άμεσης επαφής με τους πελάτες σας μέσω γραπτού μηνύματος.

     

Οφείλετε στην επιχείρησή σας να εκμεταλλευτείτε το συγκριτικό σας πλεονέκτημα, καθώς υπάρχουν ακόμη εταιρίες που δεν γνωρίζουν τις πραγματικές δυνατότητες του διαδικτύου. Και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς! 

και για να είμαστε και ρεαλιστές...

Στην εποχή μας όποια εταιρία δεν έχει σελίδα στο ίντερνετ είναι σαν να μην έχει γραφείο ή κατάστημα. Αυτό ισχύει ήδη στο εξωτερικό και η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν απέχουμε πολύ από αυτή την πραγματικότητα.


 

Παρακάτω σας δίνονται αναλυτικά και άλλοι πολλοί και σημαντικοί λόγοι για να σας πείσουν να προβείτε άμεσα στην κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας.

Η Ιστοσελίδα ως Επαγγελματική Εικόνα της Επιχείρησης σας
Η ιστοσελίδα σας βοηθά να δημιουργήσετε μια επαγγελματική εικόνα. Μια επαγγελματικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες και με τις σειρά τους αυτοί να μετατραπούν σε νέους πελάτες για την επιχείρηση σας. Μια σωστή και επαγγελματικά κατασκευασμένη ιστοσελίδα σας δίνει μια επαγγελματική επαφή και δίνει την εντύπωση μιας αξιόπιστης επιχείρησης.

Επιχειρηματική Πληροφόρηση Μέσω της Ιστοσελίδας σας
Η ιστοσελίδα σας θα προσφέρει στους επισκέπτες της εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες της επιχείρησης σας. Στην ιστοσελίδα σας μπορείτε να παρέχετε πληροφορίες όπως τηλέφωνο, φαξ, διεύθυνση καθώς επίσης και προσφορές και νέα προϊόντα της επιχείρησης σας. Οι επισκέπτες μπορούν να βρούνε πληροφορίες για εσάς και την επιχείρηση σας με την επίσκεψή τους στην ιστοσελίδα σας. Παράλληλα μπορείτε να προσφέρετε ποιο εξειδικευμένες γνώσεις για τα προϊόντα σα ή της υπηρεσίες σας χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε κόστος εκπαίδευσης και επιμόρφωσης κάποιου υπαλλήλου

Η Ιστοσελίδα ως Εργαλείο Προώθησης
Η ιστοσελίδα είναι το πιο άνετο, επαγγελματικό και οικονομικό εργαλείο προώθησης. Εξασφαλίζει μια λιγότερο δαπανηρή και συνεχής προώθηση για την επιχείρηση σας. Είναι εύκολο να ενημερωθεί σε αντίθεση με τις παλιές τεχνικές των φυλλαδίων ή άλλων έντυπων μέσων που στοιχίζουν σε χρόνο και χρήμα

Η ιστοσελίδα ως μέσω γενικής πληροφόρησης
Ένας σωστός δικτυακός τόπος παρέχει τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει για την έρευνα των επισκεπτών του. Χιλιάδες άνθρωποι περνούν ώρες στο διαδίκτυο αναζητώντας άρθρα, πληροφορίες για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς. Η ιστοσελίδα σας μπορεί να αποκτήσει αρκετούς επισκέπτες (άρα και υποψήφιους πελάτες), εάν έχει πληροφορίες για κάθε προϊόν η υπηρεσία που προσφέρετε

Παγκοσμιότητα μέσω της ιστοσελίδας σας
Το διαδίκτυο (World Wide Web – WWW) είναι η μεγαλύτερη εικονική αγορά με τη μεγαλύτερη δημογραφική διάθεση στην αγορά. Το διαδίκτυο είναι ένα παγκόσμιο μέσο. Αν έχετε μια ιστοσελίδα μπορεί να την επισκεφτεί οποιοσδήποτε από οποιοδήποτε μέρος στο πλανήτη. Αυτό δίνει στην επιχείρηση σας παγκόσμια παρουσία.

24 Διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας σας
Η ιστοσελίδα σας δεν δεσμεύεται από ωράρια. Μέσω της ιστοσελίδα σας μπορείτε να εξυπηρετήσετε τον πελάτη σας ανά πάσα στιγμή καθ όλη την διάρκεια της ημέρας χωρίς καμία χρέωση υπερωριών ή κάποια άλλη δέσμευση (π.χ ωράριο καταστημάτων).

Το Ηλεκτρονικό σας κατάστημα
Εκατομμύρια πελάτες συνδέονται καθημερινά στο ίντερνετ αναζητώντας να αγοράσουν προϊόντα οικονομικά, της ίδιας καλής ποιότητας με αυτή των μαγαζιών αποφεύγοντας την ταλαιπωρία των μετακινήσεων ή των στενών ορίων μια πόλης, μια χώρας. Επεκταθείτε στο ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω της ιστοσελίδα σας και αυξήστε τα έσοδα της επιχείρησή σας